Lasagna Tex-Mex
Tex-mex Lasagnan jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tortille kukurydziane, mieloną wołowinę, pasteryzowany ser velveeta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać z salsą i kukurydzą.
Łyżka 1 szklanka mieszanki mięsa do 12x8-calowego naczynia do pieczenia. Top z połową każdej z tortillas, pozostałą mieszaninę mięsa i VELVEETA; powtórz warstwy. Przykryć folią.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż VELVEETA topi się i mieszaninę ogrzewa się przez.
W razie potrzeby udekoruj śmietaną BREAKSTONE ' s lub KNUDSEN tuż przed podaniem.