Lapingachos (Kolumbijskie Ciasta Ziemniaczane)

Lapingachos (Kolumbijskie Ciasta Ziemniaczane)
Lapingachos (kolumbijskie placki ziemniaczane) może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, zmielony achiote, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 178 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto kukurydziane w kolumbijskim stylu (Envueltos de Chocolo), Tortas de Pescado Seco (Colombian-Style solone ciasta z dorsza), oraz Tajskie ciasta kukurydziane i ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedzić i rozgnieść je.
3
Dodaj hogao, achiote, kminek, żółtka, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
AnnattoAnnatto
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
4
Dobrze wymieszać.nad mieszaniną ziemniaków i pozostawić w temperaturze pokojowej na około godzinę.Zrobić małe grube paszteciki i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umieść je w lodówce na 30 minut.
6
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię lub patelnię na średnim ogniu i lekko posmarować olejem.Gotować paszteciki przez 2 minuty, ostrożnie odwrócić je i gotować z drugiej strony, aż złoty, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn