Jagnięcina Shanks Frenchie może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 28g białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wino, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Trzcina Jagnięca Duszona, Jagnięca Golonka Ufa, oraz Trzcina jagnięca.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Jagnięcinę posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Jagnięcinę umieścić na płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Dodać 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjąć jagnięcinę z piekarnika; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Usuń mięso z kości i posiekaj; Odrzuć kości, tłuszcz i chrząstkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Dodaj 1 szklankę wody do pieczenia patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
10
Umieść plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
11
Wlać krople do worka i odstawić na 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby.
12
Spuścić kapiące do miski, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu osiągnie otwarcie; wyrzucić tłuszcz. Rezerwowy bulion jagnięcy.
Dodaj paprykę i cebulę, i smażyć 1 minutę. Wymieszać w tymianku, goździki, i czosnek; podsmażyć 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
17
Dodaj pastę; saute 5 minut lub aż pasta zacznie brązowieć, stale mieszając. Wymieszaj z winem, selerem naciowym, pokruszoną czerwoną papryką, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
18
Połącz 1 łyżkę wody i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
19
Dodać jagnięcinę, zarezerwowany bulion jagnięcy i mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny papryki. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.