Lamb Korma

Lamb Korma
Przepis Lamb Korman jest gotowy w około 24 godziny i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 4,22 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 822 kalorii. Jeśli masz pastę pomidorową, ghee, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 29 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lamb Korma, Lamb Korma, oraz Jagnięcina Korma Curry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Szkielet Gruner Veltliner (1 litr) z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Świeży, owocowy, a przede wszystkim przyjazny dla jedzenia, nasz Grüner Veltliner (w skrócie Gru-Vee) pokazuje uroki, które sprawiają, że winogrono Austria jest ulubioną odmianą białego wina. Pikantne wino o wybuchowych owocowych smakach, lekkim minerale i pełnym, ekspansywnym wykończeniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn