La Llorona
Jeśli $3.15 za porcję spada w budżecie, La Llorona może być niesamowite bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, sok z limonki, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj La Llorona Martini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W shakerze koktajlowym wypełnionym kruszonym lodem połącz brandy, soki i cukier. Przykryć, energicznie wstrząsać przez 15 sekund i przelać do kieliszka koktajlowego. Na wierzchu kilka kropel bittersów.
Dodaj trochę suchego lodu, aby uzyskać upiorny efekt.
Suchy lód jest dość bezpieczny w użyciu w napojach, ale nie należy go dotykać. Poczekaj, aż lód się stopi, zanim faktycznie go wypije, ponieważ może spalić skórę.
Od muy Bueno: trzy pokolenia autentycznego meksykańskiego smaku autor: Yvette Marquez-Sharpnack, Veronica Gonzalez-Smith i Evangelina Soza, © 2012 Hippocrene Books