Kwaśno-Śmietankowy Bananowy Tort Kawowy
Kwaśno-śmietankowy bananowy tort kawowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 441 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jaj, orzechów włoskich, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Bananowe Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto Bananowe Z Kwaśną Śmietaną, oraz Bananowo - śmietankowy tort kawowy z brązowym cukrem i orzechami Pekanowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko płaszcz 12-cup Bundt patelni z warzyw gotowania sprayu. W małej misce, połączyć chipsy czekoladowe, orzechy włoskie, 1/2 łyżeczki cynamonu, i 1/4 szklanki cukru. Odstawić. W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubij masło z pozostałym cukrem, aż będzie lekkie i puszyste. Zmniejsz prędkość, aby zwolnić, dodać resztę cynamonu i pozostałych składników, i pokonać 3 minut lub tylko do gładkiej.
Posypać jedną trzecią cukru czekoladowo-orzechowego na wewnętrznej stronie patelni. Upuść połowę ciasta w dużych łyżkach.
Posypać kolejną trzecią mieszaniny cukru czekoladowo-orzechowego i top z pozostałym cieście.
Posypać pozostałym cukrem czekoladowo-orzechowym.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Ciasto kawowe wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie przed krojeniem.