Kwadraty Jabłkowe
Kwadraty jabłkowe mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 188 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7068 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka soli, jajko, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki jabłkowe z sosem jabłkowym, Jabłkowe kwadraty mamy, oraz Kwadraty Jabłkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x9 cali. Mąkę, proszek do pieczenia, sól i 1/4 łyżeczki cynamonu przesiać; odstawić.
W dużej misce wymieszać roztopione masło, brązowy cukier i 1/2 szklanki białego cukru drewnianą łyżką, aż będzie gładka. Wymieszać z jajkiem i wanilią. Mieszamy w mieszaninie mąki, aż się połączymy, a następnie mieszamy jabłka i orzechy włoskie.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej patelni. W filiżance lub małej misce wymieszać pozostały cynamon i cukier; posypać wierzchem batonów.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku; gotowe batoniki powinny odskoczyć po delikatnym dotknięciu. Ostudzić na patelni i pokroić w kwadraty.