Kuskus z suszonymi daktylami

Kuskus z suszonymi daktylami
Kuskus z suszonymi daktylami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 153 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powie, że trafił w sedno. Mieszanka szybko gotującego się kuskusu, daktyli, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jabłka, Daktyle I Kuskus Z Serem Pecorino, Sałatka z kuskusem z kurczakiem, daktylami i orzechami włoskimi, oraz Jagnięcina z daktylami, morelami i szafranem na kuskusie.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zagotuj wodę, wywar i olej w małym rondelku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj daty, po których następuje kuskus. Przykryj patelnię szczelnie pokrywką, zdejmij z ognia i pozostaw na 5 minut. Puch widelcem i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KuskusKuskus
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełóż do miski i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn