Kuskus z kopnięciem!
Kuskus z kopnięciem! wymaga około 30 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 265 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pietruszki, sok z cytryny, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), Start Chili, oraz Guacamole z kopnięciem.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kuskusem. Przykryć i odstawić, aż kuskus całkowicie wchłonie wodę, około 10 minut; puch widelcem.
Podczas kuskus moczy, wymieszać ser feta, pieprz jalapeno, ogórek, czosnek, zielona cebula, mięta, bazylia, kolendra, pietruszka, kminek, pieprz cayenne, i sok z cytryny w dużej misce.
Dodać przygotowany kuskus i dobrze wymieszać.