Kuskus z grzybami i suszonymi pomidorami
Kuskus z grzybami i suszonymi pomidorami to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, liście bazylii, czapki z grzybów portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Pieczony Pekan Kuskus z suszonymi pomidorami i grzybami, Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, oraz Kuskus i Mograbiah z suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Suszone pomidory umieścić w misce z 1 szklanką wody. Namoczyć 30 minut, aż do nawodnienia.
Odcedzić, rezerwując wodę i posiekać.
W średnim rondlu połącz zarezerwowaną suszoną na słońcu wodę z pomidorów z wystarczającą ilością wody, aby uzyskać 1 1/2 szklanki. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z kuskusem. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 5 minut, aż płyn zostanie wchłonięty. Delikatnie puch widelcem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni. Wymieszaj suszone pomidory, czosnek i zieloną cebulę. Gotować i mieszać o 5 protokół, aż zielona cebula będą miękkie.
Wymieszać w bazylii, kolendry, i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać grzyby i kontynuować gotowanie od 3 do 5 minut. Wymieszać z gotowanym kuskusem do podania.