Kuskus warzywny pieczony z ciecierzycą i nadzieniem cebulowo–orzechowym (Al Cuscus bil Khodar al-mausim)
Pieczony warzywny Kuskus z ciecierzycą i nadzieniem cebulowo–orzechowym (Al Cuscus bil Khodar al-mausim) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 399 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pasternak, słodkie ziemniaki, ciecierzycę bez dodatku soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Karmelizowana-cebula, rozmaryn i sosna, oraz Pieczona jagnięcina Kibbeh z dodatkiem cebuli i orzechów sosnowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Aby przygotować kuskus, połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; wymieszaj 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Umieścić mieszaninę ziemniaków na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec w 450 przez 30 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.