Kuskus izraelski ze świeżym groszkiem i miętą

Kuskus izraelski ze świeżym groszkiem i miętą
Izraelski kuskus ze świeżym groszkiem i miętą to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 182 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rosołu z kurczaka, izraelski kuskus, groszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kuskus Izraelski z groszkiem i miętą, Kuskus Izraelski Z Groszkiem I Boczkiem, oraz Kuskus Izraelski z kurczakiem i groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion i 1 szklanka wody do wrzenia w średniej patelni. Wymieszać z kuskusem i groszkiem. Obniżyć ciepło do średniego i gotować, często mieszając, aż kuskus i groszek będą miękkie, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
BulionBulion
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z miętą i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
3
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn