Kury Z Grilla Po Azjatycku
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Azjatyckie grillowane kury kornwalijskie mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 709 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka octu malinowego, sos hoisin, Sriracha i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet malinowy można śledzić to danie główne z Czekoladowy Mus Bananowy Tofu / Deser jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone kurczaki w stylu Tandoor lub kury kornwalijskie, Kury Korniszonowe W Stylu Adobo, oraz Pieczone kury po Marokańsku z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać kury do worka; uszczelnić i marynować w lodówce na noc, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć kury z worka; wyrzucić marynatę.
Kury umieścić na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania i grillować przez 10 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 180.