Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, kury kornwalijskie oszklone w pomarańczach mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 1808 kalorii, 104g białka, oraz 122g tłuszczu. Za 5,07 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 36 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sok pomarańczowy, tymianek, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 89%. Podobne przepisy to Kury Kornwalijskie Szkliwione Pomarańczowo, Kury Kornwalijskie Szkliwione Pomarańczowo, oraz Kury Kornwalijskie Szkliwione Pomarańczowo.
Instrukcje
1
Na patelni podsmaż cebulę, seler i migdały na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Masło
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj ryż, cukier, sól, tymianek i skórkę pomarańczową; dobrze wymieszaj. Luźno rzeczy kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Cukier
Tymianek
Ryż
Sól
3
Ułóż piersią do góry na ruszcie w płytkiej blasze do pieczenia. W małej misce połącz składniki glazury; łyżką trochę nad kurami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
4
Piec bez przykrycia w 350° przez 40 minut. Przykryj i piecz 40 minut dłużej, aż soki będą klarowne, często szczotkując pozostałą glazurą.