Kury Kornwalijskie Pieczone W Ziołach

Pieczone w ziołach kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 79g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1063 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.38 za porcję. Mieszanka tymianku, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 118 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczone Kury Korniszonowe Nadziewane Ziołami, Kury Z Dziczyzny Pieczonej W Ziołach, oraz Ziołowe Pieczone Kury Kornwalijskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Ułóż łodygi selera obok siebie na dnie ciężkiej patelni.
Umieść 1 ćwiartkę cebuli, 1 ćwiartkę cytryny i 1 gałązkę rozmarynu w jamie każdej kury. Kury natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek; posypać solą i pieprzem cytrynowym. Kury ułożyć na szczycie selera; posypać estragonem, bazylią, tymiankiem i posiekanym rozmarynem. Rozsypać ząbki czosnku i 1 posiekaną cebulę wokół kur.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut. Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce ubij wino, bulion i 3 łyżki oliwy z oliwek; zalej kury.
Kury gotować, aż Nie różowy na kości i soki biegną jasne, o 50 więcej minut, fastrygowanie co 15 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony w pobliżu kości powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C). Wyłączyć piekarnik i niech kury odpocząć w piekarniku na 10 więcej minut.