Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem

Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem
Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 709 kalorii, 40g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.08 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz odtłuszczony bulion z kurczaka, estragon, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kury Kornwalijskie, Kury Kornwalijskie, oraz Eleganckie Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nożycami do drobiu lub nożem przeciąć każdą kurę na pół wzdłuż przez mostek i kręgosłup. Spłukać i osuszyć. Zastrzegaj podroby do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
DróbDrób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do DrobiuNożyce Do Drobiu
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połówki, Skórka do góry, na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umyj skórę roztopionym masłem, a następnie posyp szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Piec w piekarniku 425, aż mięso w kości udowej nie będzie już różowe (wycięte do testu), około 40 minut (35 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Kury przenieść na talerz; zachować ciepło.
6
Łyżka off i wyrzucić tłuszcz z kapieli patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj calvados, bulion i estragon do kapieli. Ustaw patelnię na średnim ogniu i wymieszaj, aby zeskrobać brązowe cząstki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Whisk in crme frache. Włącz ciepło do wysokiej i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3/4 szklanki, 5 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Wlać sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Udekoruj kury gałązkami estragonu i dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
11
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn