Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem

Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem
Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 709 kalorii, 40g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.08 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz odtłuszczony bulion z kurczaka, estragon, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kury Kornwalijskie, Kury Kornwalijskie, oraz Eleganckie Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nożycami do drobiu lub nożem przeciąć każdą kurę na pół wzdłuż przez mostek i kręgosłup. Spłukać i osuszyć. Zastrzegaj podroby do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
DróbDrób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do DrobiuNożyce Do Drobiu
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połówki, Skórka do góry, na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umyj skórę roztopionym masłem, a następnie posyp szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Piec w piekarniku 425, aż mięso w kości udowej nie będzie już różowe (wycięte do testu), około 40 minut (35 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Kury przenieść na talerz; zachować ciepło.
6
Łyżka off i wyrzucić tłuszcz z kapieli patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj calvados, bulion i estragon do kapieli. Ustaw patelnię na średnim ogniu i wymieszaj, aby zeskrobać brązowe cząstki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Whisk in crme frache. Włącz ciepło do wysokiej i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3/4 szklanki, 5 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Wlać sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Udekoruj kury gałązkami estragonu i dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
11
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn