Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem

Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem
Kury kornwalijskie Irene z estragonem i Calvadosem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 709 kalorii, 40g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.08 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz odtłuszczony bulion z kurczaka, estragon, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kury Kornwalijskie, Kury Kornwalijskie, oraz Eleganckie Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nożycami do drobiu lub nożem przeciąć każdą kurę na pół wzdłuż przez mostek i kręgosłup. Spłukać i osuszyć. Zastrzegaj podroby do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
DróbDrób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do DrobiuNożyce Do Drobiu
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Połówki, Skórka do góry, na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umyj skórę roztopionym masłem, a następnie posyp szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Piec w piekarniku 425, aż mięso w kości udowej nie będzie już różowe (wycięte do testu), około 40 minut (35 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Kury przenieść na talerz; zachować ciepło.
6
Łyżka off i wyrzucić tłuszcz z kapieli patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj calvados, bulion i estragon do kapieli. Ustaw patelnię na średnim ogniu i wymieszaj, aby zeskrobać brązowe cząstki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Whisk in crme frache. Włącz ciepło do wysokiej i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3/4 szklanki, 5 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Wlać sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Udekoruj kury gałązkami estragonu i dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
11
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn