Kury kornwalijskie faszerowane pasztetem z wątróbki drobiowej

Kury kornwalijskie faszerowane pasztetem z wątróbki drobiowej
Need a gluten free I primal side dish? Kury kornwalijskie nadziewane pasztetem z wątróbki drobiowej mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1003 kalorie, 61g białka, oraz 68g tłuszczu. Na 6,49 zł za porcję, ten przepis okładki 53% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wino, kapary, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Faszerowane Kury Z Gry Cornish, Faszerowane Kury Z Gry Cornish, oraz Kury Z Ananasem Nadziewane podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do pasztetu: posmaruj dużą patelnię oliwą z oliwek i dodaj kapary, anchois i czosnek. Doprowadzić do średniego ciepła i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sardele rozpuścić, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
PasztetPasztet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać wątróbki z kurczaka, włączyć ciepło do wysokiej i gotować przez 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
3
Dodać wino i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę, 4 do 5 Więcej minut; mieszanka będzie nadal dość soupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić odrobiną soli i w razie potrzeby poluzować odrobiną oliwy z oliwek. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Włożyć do torebki z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Umieść kury gry na czystej powierzchni roboczej. Poluzuj skórę pod piersiami, nogami i udami, a za pomocą torebki z ciastem wepchnij pasztet z wątroby kurczaka pod skórę. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
PasztetPasztet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Kury polać oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
4
Dodaj pyłek kopru włoskiego, pokruszone płatki czerwonej papryki i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
5
Umieść całą zapałkę w piekarniku na około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjąć z piekarnika, włączyć brojlera i umieścić pod brojlerem. Smażyć przez 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjmij patelnie z piekarnika. Sprawdź kury pod kątem doneness; powinny być gotowane, ale nadal soczyste i soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Pozostaw na około 5 minut.
9
Usuń kury gry z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Kury zwierzyny przeciąć na pół i oddzielić piersi od ciemnego mięsa. Każdy talerz dostaje pół kury gry. Rezerwa na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Usuń nadmiar tłuszczu z patelni saute i dodaj bulion z kurczaka, białe wino i rozmaryn. Gotować na dużym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o ponad połowę. Smak i doprawić solą. SOS zakończyć masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Łyżka soki nad kurami gry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
13
Udekoruj szczypiorkiem. Smakuje jak kurczak!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn