Kury kornwalijskie faszerowane pasztetem z wątróbki drobiowej
Need a gluten free I primal side dish? Kury kornwalijskie nadziewane pasztetem z wątróbki drobiowej mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1003 kalorie, 61g białka, oraz 68g tłuszczu. Na 6,49 zł za porcję, ten przepis okładki 53% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wino, kapary, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Faszerowane Kury Z Gry Cornish, Faszerowane Kury Z Gry Cornish, oraz Kury Z Ananasem Nadziewane podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do pasztetu: posmaruj dużą patelnię oliwą z oliwek i dodaj kapary, anchois i czosnek. Doprowadzić do średniego ciepła i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sardele rozpuścić, 3 do 4 minut.
Dodać wątróbki z kurczaka, włączyć ciepło do wysokiej i gotować przez 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
3
Dodać wino i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę, 4 do 5 Więcej minut; mieszanka będzie nadal dość soupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić odrobiną soli i w razie potrzeby poluzować odrobiną oliwy z oliwek. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Włożyć do torebki z ciastem.
Umieść kury gry na czystej powierzchni roboczej. Poluzuj skórę pod piersiami, nogami i udami, a za pomocą torebki z ciastem wepchnij pasztet z wątroby kurczaka pod skórę. Odłóż na bok.
Kury zwierzyny przeciąć na pół i oddzielić piersi od ciemnego mięsa. Każdy talerz dostaje pół kury gry. Rezerwa na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Usuń nadmiar tłuszczu z patelni saute i dodaj bulion z kurczaka, białe wino i rozmaryn. Gotować na dużym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o ponad połowę. Smak i doprawić solą. SOS zakończyć masłem.