Kury kornwalijskie faszerowane pasztetem z wątróbki drobiowej
Need a gluten free I primal side dish? Kury kornwalijskie nadziewane pasztetem z wątróbki drobiowej mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1003 kalorie, 61g białka, oraz 68g tłuszczu. Na 6,49 zł za porcję, ten przepis okładki 53% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wino, kapary, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Faszerowane Kury Z Gry Cornish, Faszerowane Kury Z Gry Cornish, oraz Kury Z Ananasem Nadziewane podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do pasztetu: posmaruj dużą patelnię oliwą z oliwek i dodaj kapary, anchois i czosnek. Doprowadzić do średniego ciepła i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sardele rozpuścić, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać wątróbki z kurczaka, włączyć ciepło do wysokiej i gotować przez 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
3
Dodać wino i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę, 4 do 5 Więcej minut; mieszanka będzie nadal dość soupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Doprawić odrobiną soli i w razie potrzeby poluzować odrobiną oliwy z oliwek. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Włożyć do torebki z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Umieść kury gry na czystej powierzchni roboczej. Poluzuj skórę pod piersiami, nogami i udami, a za pomocą torebki z ciastem wepchnij pasztet z wątroby kurczaka pod skórę. Odłóż na bok.
Kury polać oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięso Z Dziczyzny
4
Dodaj pyłek kopru włoskiego, pokruszone płatki czerwonej papryki i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pyłek Kopru Włoskiego
Srebrne Nonpareile
5
Umieść całą zapałkę w piekarniku na około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjąć z piekarnika, włączyć brojlera i umieścić pod brojlerem. Smażyć przez 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij patelnie z piekarnika. Sprawdź kury pod kątem doneness; powinny być gotowane, ale nadal soczyste i soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Pozostaw na około 5 minut.
9
Usuń kury gry z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Kury zwierzyny przeciąć na pół i oddzielić piersi od ciemnego mięsa. Każdy talerz dostaje pół kury gry. Rezerwa na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Usuń nadmiar tłuszczu z patelni saute i dodaj bulion z kurczaka, białe wino i rozmaryn. Gotować na dużym ogniu, aż ciecz zmniejszy się o ponad połowę. Smak i doprawić solą. SOS zakończyć masłem.