Kurkuma przyprawiona Żabnica z chutneyem kokosowo-miętowym

Kurkuma przyprawiona Żabnica z chutneyem kokosowo-miętowym
Kurkuma przyprawiona Żabnica z chutney kokosowo-miętowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 5,63 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, oliwy z oliwek, kurkumy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to miętowy Chutney kokosowy, jak zrobić miętowy Chutney kokosowy, Indyjskie kebaby z kurczaka z Kolendro-miętowym Chutney, oraz Chutney miętowy, jak zrobić Chutney miętowy / pudina chutney.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w średnio płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
2
Dodaj żabnicę i obróć do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Rozgrzej grill. Grilluj przez 7 do 8 minut z każdej strony lub do momentu ugotowania;
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
1
Połącz wszystkie składniki razem w średniej misce i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
2
Podawać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn