Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami

Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami
Kura gry Nadziewane dzikim ryżem i grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 721 kalorii, 48g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.67 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, wodę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Kurka dziczyzna faszerowana dzikim ryżem i grzybami, Stir-Fried Wild Rice with Mushrooms-Barbara Tropp - 50 Women Game Changers in Food, oraz Kury Z Dziczyzny Nadziewane Dzikim Ryżem I Porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż, szczyptę soli i wodę zagotować w rondlu z pokrywką. Zmniejsz ogień, przykryj pokrywką i gotuj dziki ryż na wolnym ogniu, aż ziarna pękną, od 45 do 50 minut. W razie potrzeby uzupełnij wodę. Napełnij ryż widelcem i odstaw na 5 do 10 minut, aby wchłonąć wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić kurę gry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podgrzać 2 łyżki masła na patelni, i gotować i mieszać grzyby na średnim ogniu, aż zostaną częściowo ugotowane i zaczynają dawać sok, 5 do 8 protokół. Grzyby i masło wymieszać z ugotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać kurę dziczyzny, wewnątrz i na zewnątrz, przyprawą do drobiu, rozmarynem, solą i pieprzem. Lekko wypchaj kurę Kornwalijską mieszanką z dzikiego ryżu i zwiąż nogi razem ze sznurkiem do gotowania, aby trzymać w farszu. Pokroić 2 łyżki masła w małe plastry i kropki wokół ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
5
Piec ptaka w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy na kości i soki biegną jasne, 40 do 50 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda, w pobliżu kości powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjmij kurę gry z piekarnika, przykryj podwójną blachą folii aluminiowej i pozostaw na 10 minut w ciepłym miejscu przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn