Kurczak śliwkowo-imbirowy
Śliwkowo-imbirowy kurczak wymaga około 40 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 426 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,44 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, czosnku, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Kurczak Śliwkowo-Imbirowy Z Makaronem, Dżem Ze Śliwki Imbirowej, oraz Smoothie Śliwkowo-Imbirowe.
Instrukcje
Zagotować ryż i wodę w garnku. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Wymieszać sos śliwkowy, syrop kukurydziany, sos sojowy, czosnek i bulion w małej misce.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Płaszcz kurczaka w skrobi kukurydzianej, i gotować 5 minut na patelni, lub aż soki uruchomić jasne.
Wymieszaj imbir, groszek śnieżny i grzyby i kontynuuj gotowanie do miękkości. Wymieszać z sosem śliwkowym. Gotować do ogrzania.