Kurczak zapiekany z włoską salsą Verde
Przepis zapiekany Kurczak z włoską salsą Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól, gałązki mięty, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Na Jednej Patelni Kremowy Salsa Verde, Kurczak Po Włosku Salsa Verde, oraz Stek zapiekany z salsą Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i dobrze wstrząśnij, aby pokryć.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka na patelni; gotować 6 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Umieścić pozostałe 2 łyżeczki oleju, pietruszka, i pozostałe składniki z wyjątkiem chleba w robocie; proces 10 sekund lub aż drobno posiekane. Łza chłop chleb na kawałki; dodać do procesora i proces 4 sekundy lub aż dobrze wymieszane. Każdą połowę piersi kurczaka pokroić cienko i podawać z salsą verde.