Kurczak zapiekany z musztardą i skórką z precla
Kurczak pieczony musztardą z skórką precla to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, musztarda dijon, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać precle, można śledzić to danie główne z Precelki Z Masłem Orzechowym jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gotowanie z połysku: Kurczak pieczony musztardą z skórką precla, Precel z musztardą Pieczony kurczak, oraz Pieczony Miód Musztarda Precel Kurczak Przetargi.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulsuj precle do grubego zmielenia; powinieneś mieć grube kawałki i drobne okruchy.
Przenieść do dużej, płytkiej miski.
Dodać olej, musztardy pełnoziarniste i Dijon, wodę i ocet i proces do gładkiej. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Połowę dressingu wlać do dużej płytkiej miski, dodać piersi z kurczaka i obrócić do płaszcza. Zagrzebać kurczaka w okruchach precla i przenieść do stojaka ustawionego na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez 20 do 25 minut, lub aż gotowane przez. Pokrój kurczaka i podawaj ciepły lub w temperaturze pokojowej z pozostałym sosem musztardowym.