Kurczak z sosem koperkowo-śmietanowym i Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 1525 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sól i mielony pieprz, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak i Penne w sosie śmietanowym wódki, Penne z kurczakiem i brokułami w sosie śmietanowym Gorgonzola, oraz Kurczak, Penne i warzywa w sosie czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kurczaka w garnku i dodaj liście laurowe, marchew, seler, cytryny, cebulę, pieprz, rozmaryn, tymianek i trochę soli. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i kłusować kurczaka przez 1 godzinę. Gdy kurczak jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, Odrzuć skórę i kości i oddziel mięso na kawałki wielkości kęsa. Odcedzić zapas i zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina Wieprzowa
Woda, Aby Umożliwić
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Do makaronu: w międzyczasie rozgrzać masło i EVOO w rondlu na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na Pizzocheri
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodać koper włoski, czosnek i cebula i gotować bardzo powoli, aż będą bardzo słodkie i miękkie, 20 do 25 protokół (nie pozwól cebuli brązowy). Deglaze patelni z winem, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Masę z kopru włoskiego przełożyć do blendera lub robota kuchennego i dodać śmietanę i 1 szklankę płynu do kłusowania (lub bulionu z kurczaka). Puree, aż będzie gładka, następnie powrócić mieszaninę do garnka, doprawić solą i białym pieprzem i dusić na małym ogniu, aby zagęścić sos trochę, 10 do 15 protokół.
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj jedną trzecią kurczaka do sosu i zarezerwować pozostałego kurczaka do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na makaron i doprawić solą. Makaron gotować do al dente. Wyjmij trochę płynu do gotowania i dodaj go do sosu, aby lekko go rozrzedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić makaron, następnie dodać go do sosu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Udekoruj makaron orzeszkami piniowymi, serem, liśćmi kopru włoskiego i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki