Kurczak z południowo-zachodnią salsą

Kurczak z południowo-zachodnią salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 45g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, czosnek w butelce, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Południowo-zachodni Grillowany kurczak z salsą Mango, Kurczak południowo-zachodni z salsą Mango-brzoskwiniową, oraz Salsa Południowo-Zachodnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Połączyć 1/2 łyżeczki kminku, 1/2 łyżeczki kolendry, sól, pieprz czarny, i pieprz czerwony; posypać mieszaninę równomiernie kurczaka.
Dodać kurczaka na patelni; gotować 7 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Podczas gotowania kurczaka, podgrzać Pozostałe 1 łyżeczka oleju w małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 1 minutę.
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 30 sekund.
Przenieść mieszaninę cebuli do dużej miski; dodać pozostałe 1/2 łyżeczka kminku, pozostałe 1/4 łyżeczka kolendry, pomidor, i pozostałe składniki do mieszanki cebuli, rzucając dobrze.