Kurczak z pieczarkami i zieloną cebulką
Kurczak z pieczarkami i zieloną cebulką to bezmleczne danie główne. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 265 kalorii, 40g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pasty pomidorowej bez dodatku soli, sól, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z kurczaka z mieszanymi grzybami i zieloną cebulą, Smażona fasolka szparagowa z grzybami i cebulą, oraz Obfita fasolka szparagowa z pieczarkami i perłową cebulą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce i wymieszaj trzepaczką. Odstawić.
Kurczaka posypać równomiernie bułką tartą.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Dodać grzyby i zarezerwowane mieszaniny bulionu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 7 do 8 minut lub aż kurczak jest gotowy.