Kurczak z papryką, wędzoną szynką i papryką

Kurczak z papryką, wędzoną szynką i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2683 kalorie, 230g białka, oraz 185g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 9,17 zł za porcję. Mieszanka papryki, oliwy z oliwek, pimentón de la vera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapki z kotletem z indyka z wędzonym majonezem i pieczoną papryką, Kotlety wieprzowe z wędzoną papryką z papryką i kukurydzą, oraz Krewetki pieczone w czosnku z czerwoną papryką i wędzoną papryką.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim szerokim garnku na średnim ogniu.
Kurczaka posypać solą i pieprzem; dodać do garnka. Gotować, aż rumiane, o 6 protokół na stronę.
Przełożyć kurczaka do miski. Zwiększyć ciepło do wysokiej.
Dodaj kolejne 3 składniki i 1/2 łyżeczki papryki do kapieli w garnku; smażyć, aż warzywa będą miękkie i jasnobrązowe, o 8 protokół. Kurczak z powrotem do garnka; dodać bulion.
Kurczaka posypać pozostałą 1/2 łyżeczki papryki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Uncover; gotować na wolnym ogniu, aż kurczak będzie miękki, o 10 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
Natkę pietruszki posypać; podawać.