Kurczak Z Otwartą Twarzą Cordon Bleu
Kurczak z otwartą twarzą Cordon Bleu jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, soli, gruyère i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pitas Z Kurczaka Z Otwartą Twarzą, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Kurczaka osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać masło w ognioodpornej 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi.
Podsmażyć kurczaka na maśle, bez obracania, aż gotowane przez i spody są złote, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i obrócić kurczaka, następnie na wierzchu każdego kotleta z 2 liści szpinaku, 1 plaster szynki (składany do dopasowania), i 1/4 szklanki sera.
Broil 3 cale od ciepła, aż ser topi się, 1 do 2 protokół.