Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem
Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz perłową cebulę, szpinak, pomarańcze pępkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem, Soczewica Duszona Na Grzance Ze Szpinakiem I Czerwoną Perłową Cebulą, oraz Duszona Cebula Z Sokiem Pomarańczowym I Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Udka doprawić solą i pieprzem.
W szerokim garnku z grubym dnem, z pokrywką, rozpuść masło na średnim ogniu.
Dodać uda, strona skóry w dół, i niech gotować bez przenoszenia ich wokół 7 protokół. Zachęcasz do dobrej karmelizacji skóry i rozwijania Tony smaku w tym procesie. Po 7 minutach obrócić uda i dodać cebulę, paprykę i czosnek do garnka. Gotować przez 5 minut, a następnie dodać ocet, uważając, aby nie spalić.
To dobry czas, aby wziąć szpatułkę i rozluźnić wszystkie te kapiele. Ocet trzeba ugotować o połowę, a kiedy to się stanie, dodać bulion. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 20 minut na małym ogniu, zdjąć pokrywkę i dodać pomarańcze, miętę i szpinak. Lekko wymieszać i podawać natychmiast.