Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem

Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem
Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz perłową cebulę, szpinak, pomarańcze pępkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem, Soczewica Duszona Na Grzance Ze Szpinakiem I Czerwoną Perłową Cebulą, oraz Duszona Cebula Z Sokiem Pomarańczowym I Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Udka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2
W szerokim garnku z grubym dnem, z pokrywką, rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać uda, strona skóry w dół, i niech gotować bez przenoszenia ich wokół 7 protokół. Zachęcasz do dobrej karmelizacji skóry i rozwijania Tony smaku w tym procesie. Po 7 minutach obrócić uda i dodać cebulę, paprykę i czosnek do garnka. Gotować przez 5 minut, a następnie dodać ocet, uważając, aby nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
To dobry czas, aby wziąć szpatułkę i rozluźnić wszystkie te kapiele. Ocet trzeba ugotować o połowę, a kiedy to się stanie, dodać bulion. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 20 minut na małym ogniu, zdjąć pokrywkę i dodać pomarańcze, miętę i szpinak. Lekko wymieszać i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn