Kurczak Z Loquatem
Kurczak Loquat może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 74 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, pieprz cytrynowy, ocet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Placek Z Loquatem, Chutney Z Nieśplika Japońskiego, oraz Loquat Iced Tea Smoothie.
Instrukcje
Umieścić loquats w rondlu i mieszać w wodzie, sok pomarańczowy, i brązowy cukier, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i wymieszać z mielonym imbirem, cynamonem, pieprzem cytrynowym i wędzoną papryką. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż loquats będą miękkie i zaczną się rozpadać, około 20 minut, od czasu do czasu energicznie ubijając, aby pomóc rozbić owoce. Gdy sos jest gęsty, wymieszać z octem i dusić 3 więcej minut.
Rozgrzać olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu i smażyć piersi kurczaka na złoty kolor, a nie różowy w środku, 5 do 8 minut na stronę.
Usuń piersi z kurczaka i pokroić na kawałki wielkości kęsa, powrót do patelni, i mieszać w 1/4 SOS loquat, skrobanie i rozpuszczanie rumiane kawałki żywności do sosu.
Podawać z pozostałym sosem loquat na boku.