Kurczak z karczochami i kozim serem

Kurczak z karczochami i kozim serem
Need a danie główne bezglutenowe? Kurczak z karczochami i kozim serem może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 35g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 33 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, bulion z kurczaka, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka nadziewane karczochami, cytryną i kozim serem, Sałatka z kurczaka z pszennymi jagodami z karczochami, szparagami i kremowym kozim serem, oraz Sałatka Cavatelli z karczochami i kozim serem.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu i gotować połówki piersi kurczaka, aż rumiane z obu stron, 5 do 8 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi KurczakaPołówki Piersi Kurczaka
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wlać wywar z kurczaka, karczochy, cebulę perłową, tymianek, sól i czarny pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż czas jest zmniejszona i cebula i karczochy są miękkie, o 45 protokół; włączyć piersi z kurczaka na patelni po 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść kawałek sera koziego na każdej piersi kurczaka; patelnia przykryć i niech topi się kozi ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piersi z kurczaka ułożyć na półmisku. Łyżka o 3 łyżki płynu z patelni do małej miski i ubić w skrobi kukurydzianej, aż gładka; mieszanie mieszanki skrobi kukurydzianej na patelni i gotować, aż sos zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podawać sos do patelni z piersiami kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn