Kurczak z karczocha z Linguine

Kurczak z karczocha z Linguine
Kurczak z karczocha z Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz piersi z kurczaka, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine, Karczoch Linguine, oraz Szpinak i Karczoch Linguine.

Instrukcje

1
Gotuj linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużej patelni nonstick, podsmażyć kurczaka, cebula i liść laurowy w maśle przez 3-4 minut lub aż mięso nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odrzuć liść laurowy. Wymieszać z sherry lub bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
BulionBulion
3
Dodać karczochy, grzyby, czosnek sól i pieprz. Gotować, odsłonięte, na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać z majonezem, kwaśną śmietaną i parmezanem; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
5
Odcedzić linguine; podawać z mieszaniną kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
Magazyn