Kurczak z grilla w stylu indyjskim
Kurczak z grilla w stylu indyjskim może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 34 porcje z 23 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz na rękę oryginalny sos barbecue, sok z cytryny, garam masala i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Po Indyjsku, Kurczak Curry Po Indyjsku, oraz kurczak czosnkowy (po Indyjsku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka.
Rezerwa 1/4 szklanki sosu; wlać pozostałe na kurczaka w płytkim naczyniu. Włącz kurczaka płaszcz po obu stronach każdej piersi. Przechowywać w lodówce 2 godziny marynować.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę. Kurczak z grilla 24 min. lub do momentu zakończenia (165F), obracając po 12 min. i szczotkowanie sosem reserved przez ostatnie kilka minut.