Kurczak z czerwonym Curry-polewa orzechowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kurczaka z czerwonym Curry - orzechowe glazury spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, mango, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Curry przetarte udka wędzonego kurczaka z glazurą Sorgo-Chile, oraz Grillowany kurczak z polewą z masła orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W misce wrzucić mango z kurczakiem i 3 łyżkami sosu orzechowego i lekko doprawić solą i pieprzem. Luźno nawlecz mango i kurczaka na 8 szaszłyków, na przemian kawałki.
Posmaruj szaszłyki olejem i grilluj na dużym ogniu, okazjonalnie obracając, aż kurczak zostanie lekko zwęglony w miejscach i prawie ugotowany, 8 do 10 minut.
Pędzel 2 łyżki sosu orzechowego na szaszłyki i grill, obracając, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Jeśli sos stanie się zbyt gęsty, aby go szczotkować, przerzedź go lekko wodą.
Szaszłyki z kurczaka i mango podajemy z limonką i podajemy pozostały sos orzechowy na stole.