Kurczak wędzony w sosie pieczeń-czerwona papryka
Kurczak wędzony w sosie pieczonym-czerwona papryka to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mieloną kolendrę, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni; pokruszyć i odstawić.
Kurczaka posypać solą i czarnym pieprzem.
Dodaj kurczaka do kapiących boczku na patelni; smażyć 2 minuty z każdej strony.
Wyjąć kurczaka z patelni.
Dodaj cebulę, kolendra, czosnek, i chile na patelnię; smażyć 3 protokół. Wymieszać z salsą i papryką. Powrót kurczaka na patelnię. Przykryć i gotować na średnim ogniu 12 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Posypać pokruszonym boczkiem; w razie potrzeby udekorować kolendrą.