Kurczak Wolno Gotujący Cacciatore
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka kurczaka Cacciatore spróbować. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 718 kalorii, 56g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pokrojonego kurczaka, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Cacciatore, Kurczak Cacciatore, oraz Kurczak Wolno Gotujący Cacciatore dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posmarować mąką. W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 15 do 20 minut lub aż brązowy ze wszystkich stron; odcedzić.
Paprykę i cebulę pokroić w poprzek na pół; każdą połówkę pokroić na cztery części.
W 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence, umieścić połowę kawałków kurczaka.
Wymieszać paprykę, cebulę i pozostałe składniki z wyjątkiem sera; połówkę mieszanki wymieszać z kurczakiem.
Dodaj pozostałego kurczaka; top z pozostałą mieszanką warzywną.
Przykryć; gotować na małym ogniu 4 do 6 godzin lub aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubszy kawałek jest cięty do kości (170F dla piersi; 82° dla ud i nóg).
Podawać z serem. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.