Kurczak w sosie pieczarkowym

Kurczak w sosie pieczarkowym
Kurczak w sosie grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pasków boczku, śmietany, połówek piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Blini z kurczaka i grzybów w kremowym sosie grzybowym, Kurczak w sosie pieczarkowym dla czterech osób, oraz Kurczak w sosie pieczarkowym.

Instrukcje

1
Umieścić kurczaka w 3-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Zupę połączyć z kwaśną śmietaną, polać kurczakiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4-5 godzin lub aż kurczak będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Cały KurczakCały Kurczak
ZupaZupa
3
Posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawSos
Magazyn