Kurczak Tajski Orzechowy
Slow-Cooker Thai Peanut Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 509 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Głowa do sklepu i odebrać tajski sos orzechowy, przerobiony ryż, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Slow Cooker Thai Peanut Chicken, Slow Cooker Thai Peanut Chicken, oraz Kurczak Tajski Orzechowy.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść kurczaka w kuchence. W średniej misce, wymieszać sos orzechowy, marchew i cebula; wlać kurczaka.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.
Ryż ugotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; łyżką na talerz do serwowania. Łyżką szczelinową wyjąć kurczaka z kuchenki; umieścić na ryżu.
Wlać sos z kuchenki na kurczaka.
Posypać orzeszkami ziemnymi, kolendrą i czerwoną papryką.