Kurczak smażony w piekarniku bezglutenowy
Need a dairy free main course? Piekarnik smażony bezglutenowy kurczak może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę z tapioki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak Smażony W Piekarniku-Bez Glutenu I Jajek, Gluten Free Piekarnik Smażony Kurczak, oraz Gluten Free Piekarnik Smażony Kurczak.
Instrukcje
Podziel bajgle na pół. Wysusz bajgle.
Niech powietrza na zewnątrz w nocy lub ciepła w piekarniku. W przypadku metody pieczenia Rozgrzej piekarnik do 200° F.
Umieścić bajgle na arkuszu cookie.
Piec przez 30 minut lub do momentu, gdy obwarzanki będą chrupiące. Super.Zwiększyć temperaturę pieca do 375° F.
Wysuszone bajgle umieścić w maszynce i zmiksować na drobne okruchy. Jeśli wolisz, niektóre większe kawałki mogą zostać pozostawione (o wielkości grochu) w celu dodania tekstury.
Dodaj przyprawy do okruchów obwarzanka.
Wymieszać w oleju z widelcem do powlekania.
Umieścić mieszaninę okruchów w płytkiej patelni lub talerzu i ustawić aside.In oddzielną miskę, wymieszać wodę i skrobię z tapioki.Zanurz kurczaka w płynnej mieszaninie, pozwalając na dodatkowe kapanie.
Zwijamy kurczaka w mieszaninie okruchów, aż do powlekania.
Na płytkiej lekko nasmarowanej patelni umieścić pokrojone kawałki kurczaka.
Piec przez 15 minut lub aż kurczak będzie miękki i soki uruchomić jasne. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić minimum 165° F. ciesz się!