Kurczak Pieprzowo-Szałwiowy
Kurczak pieprzowo-szałwiowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu winnego, musztardy dijon, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szałwia i czosnek Pieczony kurczak z granatem i czarnym pieprzem - w skarpetkach małpie kapcie, Pieprz Czarny-Szałwia Popovers, oraz Herbatniki z czarnym pieprzem i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i dodaj kurczaka. Uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć kurczaka z marynaty, zastrzegając marynaty.
Gotować kurczaka na patelni pokrytej sprayu do gotowania na średnim ogniu, aż rumiane, obracając raz.
Dodaj zarezerwowaną marynatę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Dekorować, w razie potrzeby.