Kurczak Pieczony W Ziołach I Polenta
Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 53. Jeśli 19 centów za porcję spada w budżecie, Kurczak pieczony ziołami i Polenta może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieczonego kurczaka, toskański SOS domowy, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suszone na słońcu Pesto pomidorowe-chrupiąca pierś z kurczaka na kremowej Polencie ziołowej, Pieczony kurczak z Polentanem i figami balsamicznymi, oraz Kaponatan I Ziele Polenty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać pierwsze 5 składników; szczotka nad kurczakiem w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Piec 1-1 / 2 godzin lub do czasu, aż kurczak jest gotowy (165F), fastrygowanie od czasu do czasu z sokami w dnie naczynia do pieczenia.
Wyjąć z piekarnika; przykryć. Odstawić.
Przynieś mleko i sól, aby zagotować w rondlu na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Graually dodać mąkę kukurydzianą, stale ubijając; gotować i mieszać na małym ogniu 5 min.
Dodać ser i cebulę; gotować 2 do 3 min. albo aż ser się stopi, ciągle mieszając. Łyżka na talerz. Wierzch z kurczakiem.