Kurczak Pieczarkowo-bekonowy
Jedna porcja zawiera 606 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz 16-calowe masło gotowe ciasto francuskie, masło, grzyby kasztanowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Kurczakiem, Pieczarkami I Boczkiem, Boczek Pieczarkowy Kurczak, oraz Boczek Pieczarkowy Faszerowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Smaż paski boczku na oleju, aż zaczną chrupać, następnie dodaj pokrojone grzyby i zmiękcz je na patelni z boczkiem.
Obróć paski kurczaka w mące i tymianku (możesz wrzucić je do worka z zamrażarką), a następnie rozpuść masło na patelni przed dodaniem mącznego kurczaka i całej mąki pozostałej w torbie. Mieszaj z boczkiem i pieczarkami, aż kurczak zacznie kolorować.
Wlać gorący bulion i Marsala, mieszając, aby utworzyć sos i pozostawić tę bańkę na około 5 minut.
Zrobić krawędź ciasta dla każdego z garnków do ciast, przez to mam na myśli około 1/2-calowy pasek zwinięty wokół górnej części garnków. Zwilż krawędzie, aby je przykleić.
Pokrój okrąg większy niż górna część każdego Pie-garnka na pokrywkę,a następnie podziel nadzienie z kurczaka między oba.
Zwilż krawędzie ponownie, a następnie pop na górze każdego ciasta uszczelniając krawędzie palcami lub pod spodem zębów widelca.
Gotować placki przez około 20 minut obracając je około połowie drogi przez gotowanie. Po ugotowaniu powinny wspaniale nadmuchać.