Kurczak Pieczarkowo-bekonowy

Kurczak Pieczarkowo-bekonowy
Jedna porcja zawiera 606 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz 16-calowe masło gotowe ciasto francuskie, masło, grzyby kasztanowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Kurczakiem, Pieczarkami I Boczkiem, Boczek Pieczarkowy Kurczak, oraz Boczek Pieczarkowy Faszerowany Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Smaż paski boczku na oleju, aż zaczną chrupać, następnie dodaj pokrojone grzyby i zmiękcz je na patelni z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Obróć paski kurczaka w mące i tymianku (możesz wrzucić je do worka z zamrażarką), a następnie rozpuść masło na patelni przed dodaniem mącznego kurczaka i całej mąki pozostałej w torbie. Mieszaj z boczkiem i pieczarkami, aż kurczak zacznie kolorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać gorący bulion i Marsala, mieszając, aby utworzyć sos i pozostawić tę bańkę na około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Zrobić krawędź ciasta dla każdego z garnków do ciast, przez to mam na myśli około 1/2-calowy pasek zwinięty wokół górnej części garnków. Zwilż krawędzie, aby je przykleić.
5
Pokrój okrąg większy niż górna część każdego Pie-garnka na pokrywkę,a następnie podziel nadzienie z kurczaka między oba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Zwilż krawędzie ponownie, a następnie pop na górze każdego ciasta uszczelniając krawędzie palcami lub pod spodem zębów widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
7
Gotować placki przez około 20 minut obracając je około połowie drogi przez gotowanie. Po ugotowaniu powinny wspaniale nadmuchać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn