Kurczak Pieczarkowo-bekonowy

Kurczak Pieczarkowo-bekonowy
Jedna porcja zawiera 606 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz 16-calowe masło gotowe ciasto francuskie, masło, grzyby kasztanowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Kurczakiem, Pieczarkami I Boczkiem, Boczek Pieczarkowy Kurczak, oraz Boczek Pieczarkowy Faszerowany Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Smaż paski boczku na oleju, aż zaczną chrupać, następnie dodaj pokrojone grzyby i zmiękcz je na patelni z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Obróć paski kurczaka w mące i tymianku (możesz wrzucić je do worka z zamrażarką), a następnie rozpuść masło na patelni przed dodaniem mącznego kurczaka i całej mąki pozostałej w torbie. Mieszaj z boczkiem i pieczarkami, aż kurczak zacznie kolorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Wlać gorący bulion i Marsala, mieszając, aby utworzyć sos i pozostawić tę bańkę na około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
4
Zrobić krawędź ciasta dla każdego z garnków do ciast, przez to mam na myśli około 1/2-calowy pasek zwinięty wokół górnej części garnków. Zwilż krawędzie, aby je przykleić.
5
Pokrój okrąg większy niż górna część każdego Pie-garnka na pokrywkę,a następnie podziel nadzienie z kurczaka między oba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Zwilż krawędzie ponownie, a następnie pop na górze każdego ciasta uszczelniając krawędzie palcami lub pod spodem zębów widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
7
Gotować placki przez około 20 minut obracając je około połowie drogi przez gotowanie. Po ugotowaniu powinny wspaniale nadmuchać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn