Kurczak Panierowany Parmezan Ranch
Panierowany parmezan Ranch kurczak wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 857 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, płatki kukurydziane, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Panierowany Ranch, Ranczo panierowane lub kurczak Ranchero, oraz Chrupiąca panierowana Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem Ranczo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Połącz płatki kukurydziane, parmezan i ranch dressing mix w misce. Kurczaka zanurzyć w roztopionym maśle; każdą pierś kurczaka zwijać w mieszaninie płatków kukurydzianych, aż do równomiernego pokrycia.
W przygotowanym naczyniu do pieczenia umieść kurczaka w panierce.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).