Kurczak nadziewany śmietaną pomidorową to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka twarogu, połówki piersi kurczaka, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierścienie Pomidorowe Roma Nadziewane Serem Śmietankowym, Kremowy Kurczak Nadziewany Pomidorami, oraz Kotlety z kurczaka nadziewane pomidorem i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400°. W małej misce, połączyć pierwsze pięć składników. Ostrożnie rozluźnij skórę po jednej stronie każdej piersi kurczaka, tworząc kieszeń; rozprowadź mieszankę serową pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni, brązowy kurczak po obu stronach w maśle i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieś do nieosłoniętego 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec, odkryte, 20-25 minut lub aż termometr czyta 170°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Uda I Nogi Z Kurczaka
5
Tymczasem w małym rondlu połącz wino, pomidory, szalotkę, czosnek i bazylię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Dodać śmietanę i masło. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki