Kurczak na patyku z włoskimi sosami do maczania

Kurczak na patyku z włoskimi sosami zanurzeniowymi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz drewniane szaszłyki, suszone na słońcu pomidory aïoli, udekoruj: gałązki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałata z kurczaka azjatyckiego z dwoma sosami do zanurzania, Kurczak smażony z sosami do maczania: Cotolitta di Pollo con Salse, oraz Paszteciki Z Dorsza Z Dwoma Sosami Zanurzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj kurczaka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ostrożnie nawlecz 1 ofertę na każdy szpikulec.
Podawać z sosami zanurzeniowymi.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.