Kurczak na patyku z włoskimi sosami do maczania

Kurczak na patyku z włoskimi sosami do maczania
Kurczak na patyku z włoskimi sosami zanurzeniowymi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz drewniane szaszłyki, suszone na słońcu pomidory aïoli, udekoruj: gałązki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałata z kurczaka azjatyckiego z dwoma sosami do zanurzania, Kurczak smażony z sosami do maczania: Cotolitta di Pollo con Salse, oraz Paszteciki Z Dorsza Z Dwoma Sosami Zanurzeniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj kurczaka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ostrożnie nawlecz 1 ofertę na każdy szpikulec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
2
Podawać z sosami zanurzeniowymi.
3
Dekorować, w razie potrzeby.

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn