Kurczak Miso

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kurczaka Miso. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka płatków pieprzu, czosnek, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji, Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso, oraz Bezglutenowe kotlety wieprzowe Miso glazurowane z komosą ryżową o Smaku Miso.
Instrukcje
Umieść kurczaka w płytkim naczyniu.
Składniki marynaty połączyć z 1 łyżką wody; zalać mięsem. Chłód, kryty, 1 do 2 godzin.
Kurczaka wyjąć z marynaty; nadmiar odsączyć.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj kurczaka, aż nie będzie już różowy w środku, około 4 minut na stronę.
Podawać z pieczoną kukurydzą i sałatką Edamame.
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "