Kurczak Milano
Kurczak Milano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 344 kalorie, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajko, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Z Kurczakiem Milano, Opakowanie Foliowe Z Kurczakiem Milano, oraz Panettone di Milano dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać składniki dressingu. Wymieszać składniki sałatki do herbu.
Między kawałkami woskowanego papieru lub folii z tworzywa sztucznego umieść każdą pierś kurczaka gładką stroną w dół; delikatnie Funt płaską stroną młotka do mięsa lub wałka do ciasta, aż do grubości około 3/4 cala.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzem.
Na oddzielnych talerzach umieść mąkę i bułkę tartą. W misce ubić jajko widelcem. Kurczaka posmarować mąką. Zanurzyć w jajku; płaszcz dobrze z bułką tartą.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować od 8 do 10 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części zostanie przecięty (170°F) i powłoka będzie złotobrązowa.
Podawać kurczaka z sałatką i posypane serem.