Kurczak Mexicali
Kurczak Mexicali może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka awokado, musztarda dijon, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Mexicali dla dwojga, Kurczak Mexicali, oraz Loaded Mexicali Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić musztardę na jednej stronie piersi kurczaka.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać piersi z kurczaka, z musztardą w dół; gotować 4 protokół. Odwróć kurczaka. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Połącz salsę i sok z limonki; łyżka nad i wokół kurczaka. Gotować na wolnym ogniu, aż kurczak zostanie ugotowany i sos zgęstnieje, 6-8 minut.
Przełożyć kurczaka na talerze. Gotować Pozostałe soki patelni na patelni na dużym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 30 sekund.
Łyżka soków na kurczaka; wierzch z awokado.
Dekoruj zieloną cebulą, w razie potrzeby.