Kurczak Marsala Masala z brzoskwiniowo-arbuzową skórką Chutney
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj kurczaka Marsala Masala z brzoskwiniowo-arbuzową skórką Chutney. To danie główne ma 668 kalorii, 35g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka masła, grzyby shiitake, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Chutney Ze Skórki Arbuza, Marynowana Skórka Arbuza, oraz Arbuz Skórka Ogórki Kiszone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś 2 szklanki bulionu z kurczaka, 1 szklankę wody, 2 łyżki masła i liść laurowy do wrzenia w średnim garnku z ciasno dopasowaną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać ryż, wymieszać i przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Ciepło 2 łyżki EVOO, 2 obroty patelni, na dużej patelni na średnim do wysokiego ciepła.
Dodaj kurczaka, doprawić solą i pieprzem i brązowym 6 do 7 minut, a następnie wyjąć na talerz i dodać pozostałe EVOO, włączyć ciepło z powrotem trochę. Gdy olej zmarszczy, dodaj czerwoną cebulę, czosnek i grzyby. Grzyby gotować do zmętnienia i miękkości, 6 do 7 minut, a następnie doprawić solą i pieprzem, curry i garam masala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Garam Masala
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pomarańcza, Skórka
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać kurczaka z powrotem do patelni. Deglaze patelni z Marsala następnie dodać 2 szklanki kurczaka bulion, zmniejszyć ogień i dusić kilka minut do smaków połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1 łyżkę masła rozpuścić w małym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodać brzoskwinie na patelnię i doprawić imbirem, solą i pieprzem. Brzoskwinie gotujemy 3-4 minuty, dodajemy ocet i cukier, polewamy owoce, następnie mieszamy orzechy, skórkę arbuza, kolendrę i szalotki i wyłączamy ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Arbuz
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier